Er din kat vokset fra killingefoder?

Da du anskaffede dig din killing, kunne du ikke drømme om at give den andet end foder, som er beregnet til en killingekrop i vækst. Nu hvor din kat næsten er fuldvoksen, er det på tide at overveje et førsteklasses foderprodukt, som er beregnet specielt til voksne katte.

Selvom den halvvoksne kat stadig er legesyg som en killing, udvikler den sig hurtigt til en voksen kat. Og i modsætning til hvad man nogen gange får at vide, passer det samme foder (hvad enten det er foder til killinger eller voksne katte) ikke til alle katte. Killingers og voksne kattes ernæringsbehov er vidt forskellige, og det er absolut vigtigt at give dit kæledyr førsteklasses ernæring, der er beregnet til dens alder.

Gør førsteklasses foder en forskel?

Hvorfor flytte næsten vokset killing din til en præmie voksen kattemad? Fordi kvalitet tæller. Det er vigtigt at fortsætte den fantastiske ernæring hun fået fra en præmie killingefoder ind i voksenalderen. Nedgradering til en grundlæggende ernæring mærke på dette tidspunkt i hendes liv kan forstyrre hendes fordøjelsessystem og helt sikkert vil ikke give hende med den samme type ernæring hun blev rejst på.

Tænk på en baby. Når det er tid til at begynde at give ham fast føde, ville du ikke fodre dit barn noget mindre end det bedste ernæring du kan købe. Det samme gælder for din modning killing. Premium fødevarer såsom IAMS & reg; er formuleret med høj kvalitet ingredienser til at hjælpe med at opretholde generelle sundhed. De er specielt designet til at give din kat med en formel, der indeholder:

 • Ingredienser af høj kvalitet
 • Afbalanceret, optimalt indhold af protein, fedt, moderat opløseligt fiber, kulhydrater, vitaminer og mineraler, så dyrt kosttilskud er unødvendigt
 • Fodersammensætninger af konsekvent høj kvalitet, der aldrig ændres uanset produktionsomkostningerne
 • Lækker smag konstateret ved fodring
 • Opfylder som minimum AAFCO's kvalitets- og sikkerhedsstandarder for forder
 • Næringsrige fodersammensætninger beregnet til bestemte livsstadier
 • Product Produktgarantier
Vend tilbage til toppen

Se resultaterne

Hvad er resultatet af alle disse produktfordele? En glad og sund kat. Med førsteklasses kattefoder kan du forvente at se disse vigtige tegn på, at din kat har det sundt og godt. De hjælper med til at give din kat et godt helbred og et langt liv:

 • Rigtig god muskelopbygning
 • En blank og lækker pels
 • Sund hud og sunde knogler
 • Klare, skinnende øjne og rene tænder
 • Små, faste afføring

Med årtiers forskning i ryggen hjælper de førsteklasses foderprodukter fra IAMS med at bevare din kats helbred, så den får den rette ernæring til et langt liv. Generelle mærker er ganske enkelt ikke baseret på den ekspertise, som hver eneste pose IAMS kattefoder er resultatet af.

Vend tilbage til toppen

Hvornår skifter man

Når din kat er ca. 1 år, er det på tide at ændre dens kost til en førsteklasses fodersammensætning, der opretholder dens helbred. Når du ændrer din kats kost til voksenkost, er det vigtigt at holde øje med dens vægt og kropstilstand og at justere portionerne som nødvendigt.

Fordi katte generelt kun spiser, når de har brug for det, er konstant adgang til foder passende til de fleste katte. Det betyder, at din kat kan spise, når og hvor meget den har brug for. Indekatte, der ikke rører sig så meget, kan dog komme til at spise for meget, når der er konstant adgang til foder. Til dem er det bedre at fodre i portioner. Vi anbefaler at opdele den daglige ration i mindst 2 måltider om dagen.

For at finde ud af, hvor meget foder du skal give din kat, skal du se producentens anbefalinger på foderemballagen. Brug retningslinjerne, og vej din kat ugentligt. Hvis din kat tager på eller taber sig, og det ikke burde ske, skal du justere dens daglige indtag en anelse og veje katten igen ugen efter.

Vend tilbage til toppen

Hvordan gør man?

For at undgå tarmforstyrrelser skal skiftet fra killingefoder til voksenkost ske over en periode på 4 dage ved at bruge følgende metode:

Dag et: Kom 75% killingefoder og 25% voksenfoder i kattens madskål.
dag to: Bland voksen- og killingefoder i forholdet 50:50..
dag Tre: Giv din kat en blanding af 75% voksenfoder og 25% killingefoder.
dag Fire: Change to 100% voksenfoder.Find det rigtige foder til dit kæledyr

Ekspert ernæring og nydelse. Intet kompromis

Det rette foder kan gøre fantastiske ting for dit kæledyr. Læs mere om vores lækre opskrifter for at finde det foder, som dit kæledyr vil elske.

KAT HUND