Kylling: Den fuldt dækkende proteinkilde til din kat

Kylling er en hovedbestanddel i IAMS kattefoder. Kyllingeprotein er med til at opretholde en sund muskelopbygning og er en naturlig kilde til hver af de aminosyrer, som er nødvendige for kødeædende dyr. Desuden giver kylling en god smag. Alle vores kyllingeingredienser stammer fra dyr, der er egnet som menneskeføde.

Hvilke kyllingeingredienser er der i kattefoder?

  • Typiske kyllingeingredienser er bl.a. kylling, kyllingemel og kyllingefedt.
  • Kylling er kød og skind uden indmad og fjer.
  • Kyllingemel er bl.a. kød, skind og ben, der er renset, tørret, kogt og formalet.
  • Kyllingefedt, som er en energikilde af høj kvalitet, indeholder essentielle fedtsyrer, der holder huden og pelsen sund

Hvad er naturlig kyllingearoma?

En anden typisk kyllingebaseret ingrediens er naturlig kyllingearoma. Naturlig kyllingearoma tilføjer velsmag og næringsstoffer. Det er protein og fedt af høj kvalitet, der er reduceret til amino- og fedtsyrer og forbedrer smagen via en enzymproces.

Forskellen med IAMS

De tørrede (formalede) kyllingeproteinkilder i vores kyllingebaserede kattefoderprodukter gennemgår en ekstra raffineringsproces, der forbedrer proteinkvaliteten yderligere og indeholder hver af de aminosyrer, som er nødvendige for katte.


Find det rigtige foder til dit kæledyr

Ekspert ernæring og nydelse. Intet kompromis

Det rette foder kan gøre fantastiske ting for dit kæledyr. Læs mere om vores lækre opskrifter for at finde det foder, som dit kæledyr vil elske.

KAT HUND