Derfor er protein, fedt og fibre vigtige for katte

Din kat bringer dit hjem stor glæde, så ud over at passe godt på den er det også vigtigt at sørge for, at den får alle de nødvendige og vigtige næringsstoffer. Ved at fodre din kat med den rette mængde protein, fedt og fibre kan du hjælpe den med at forblive sund og give den mulighed for at udnytte sit fulde potentiale. 

Derfor er animalsk protein vigtigt 

Selvom din kat ser ud til at trives rigtig godt i dit hjem, er kattens egentlige natur at være jæger. Katte har derfor brug for kød i kosten, så de kan få dækket dele af deres primære behov for næringsstoffer. 

Animalsk protein er en vigtig kilde til aminosyrer såsom taurin, der hjælper med at pleje din kats hjerte. Alle vores lækre opskrifter på kattefoder har et højt indhold af animalsk protein for at sikre, at din kat får alle de næringsstoffer, den har brug for. 

Fedtsyrer til pleje af hud og pels 

Fedtsyrer er med til at holde din kats hud sund og dens pels flot og skinnende. Der findes to vigtige typer fedtsyrer til katte: Omega 6 og omega 3. Omega 6 findes i kyllingefedt og majs, og det spiller en afgørende rolle i forhold til din kats hud og pels. Omega 3 findes primært i fiskeolie. Alle vores lækre opskrifter indeholder en særlig blanding af omega 6 og 3 for at hjælpe med at holde din kats hud og pels i god stand.  

Sørg for, at din kat har en sund fordøjelse 

Kattes behov for den rette blanding fibre holder deres fordøjelsessystem velkørende. Det er desuden en bedre oplevelse for dig, når du renser dens kattebakke. Alle IAMS’ opskrifter indeholder vores skræddersyede blanding af roetrævler og probiotisk FOS, som hjælper med at sikre, at din kat er glad og tilfreds. 

En anden ting, der kan give fordøjelsesproblemer, er hårboller. Du har sikkert bemærket, at din kat er rigtig glad for at soignere sig. Når katte gør det, så slikker de deres pels, hvilket betyder, at de sluger en hel del hår! Hvis deres fordøjelsessystem ikke fungerer optimalt, kan hårene danne hårboller i kattens mave, hvilket kan være en ubehagelig oplevelse for både dig og din kat. 

IAMS specielt sammensatte foder til forebyggelse af hårboller hjælper katten med at hindre dannelsen af hårboller ved, at den får de ekstra fibre, den behøver for at kunne håndtere disse drilske hårboller helt naturligt.Find det rigtige foder til dit kæledyr

Ekspert ernæring og nydelse. Intet kompromis

Det rette foder kan gøre fantastiske ting for dit kæledyr. Læs mere om vores lækre opskrifter for at finde det foder, som dit kæledyr vil elske.

KAT HUND