Ernæringsmæssig filosofi

En anderledes indfaldsvinkel til dyrefoder

Hos IAMS ønsker vi, at dit kæledyr er sundt og glad. Det er derfor, vi har brugt år på at udføre forskning inden for kæledyrs sundhed og ernæring.   

Siden 1946 har IAMS ernæringsfilosofi været at udvikle dyrefoder med et indhold af animalske proteiner af førsteklasseskvalitet, der er essentielle for dit kæledyrs trivsel.   

Den rette mængde foder kan gøre underværker for dit kæledyr. Lige fra at understøtte dets immunforsvar til at hjælpe med at forbrænde fedt, opretholde muskelmasse og fremme en sund fordøjelse. Det rette foder kan endog hjælpe med at pleje dit kæledyrs tænder, og det hele i én og samme lækker opskrift, som dit kæledyr vil nyde at spise hver dag.

Vi mener, at kæledyrsfoder bør være:

  • Baseret på animalsk protein for at opfylde en kat eller hunds næringsmæssige behov

  • Skræddersyet til hvert livsstadie. Vores hvalpefoder hjælper rent faktisk hvalpene til at blive kvikkere og nemmere at træne

  • Gavner både kæledyr og deres ejere såsom kattefoder til husholdninger med flere katte eller forebyggelse af hårbolledannelse


Det er denne måde at tænke på, som har gjort os til førende inden for kæledyrsfoder,

Vores forskning, og de fremskridt vi har gjort inden for de seneste 70 år, har gjort dyrefoder bedre for alle.  

Vi har indtil flere patenter og har udført forskning, der har ført til anerkendelse af vores sundhedsmæssige fremskridt i hele branchen. 

Vi er stolte over disse bidrag, som har hjulpet med at forbedre kæledyrs sundhed verden over.

Eksperternæring og nydelse. Ingen kompromiser.

Expert nutrition and enjoyment logo


Kvalitet danner grundlaget for alt, hvad vi fortager os. Vi anvender vi kun førsteklassesingredienser i vores opskrifter, og dit kæledyr vil elske det. 

Vi har ekstremt høje standarder for at sikre, at vores ingredienser er af god kvalitet og sikre at anvende. Derved sikrer vi også, at vores næringsrige formularer er sunde og sikre for kæledyrene.

Vores forpligtelse over for Innovation og kvalitet

Hos IAMS er vi aldrig tilfredse. Vi insisterer på at udføre grundige inspektioner af vores ingredienser, når vi fremstiller vores foder fra indledningsvise stikprøver til det øjeblik, vores poser med dyrefoder forlader vores fabrik på vej til dit kæledyr. 

Vi udfører mere end 120 kvalitetssikringstest på vores IAMS-foder. Vi tager også prøver af hvert parti foder til grundig testning for at sikre, at det giver dit kæledyr al den næring, det har brug for. Alle vores ingredienser evalueres på baggrund af skrappe næringsmæssige kvalitets- og sikkerhedsspecifikationer.

Gennem innovativ forskning, gennembrud og ved at følge vores unikke ernæringsfilosofi forpligter vi os til at give katte og hunde præcis det, Paul Iams ønskede – glade, aktive liv fuld af sund vitalitet.