100% kød, som er frysetørret

Vi introducerer IAMS Naturally Pure Meat Treats, fremstillet af 100% kød og fisk, som derefter er frysetørret for at bevare alle smagsstoffer og gode egenskaber, som er med til at understøtte dyrets helbredstilstand.

Du sørger for, at du og dit kæledyr får den perfekte balance mellem velsmagende og sunde godbidder, som er fremstillet af omhyggeligt udvalgt kød og korn- og glutenfri ingredienser.

IAMS Naturally Treats fås i 3 lækre smagsvarianter:

  • 100% kyllingebryst, med indhold af protein i høj kvalitet, som hjælper med at opretholde en stærk muskelmasse
  • 100% andebryst fra kvalitetsudskæringer, og er letfordøjeligt.
  • Vores opskrift med 100% laksefilet* er rig på omega 3 og 6, som hjælper med at holde kattens hud sund og pelsen glansfuld**

* laksesmag fås kun i vores frysetørrede godbidder til katte

** Kun gavnligt, når der fodres sammen med IAMS Naturrally tørfoder

Hvad betyder frysetørret?

Frysetørring har været brugt som konserveringsteknik i mange hundrede år.I dag anvendes metoden hovedsageligt til konservering af mad til astronauter!Frysetørring bevarer alle næringsstoffer og de lækre smagsstoffer i vores godbidder, som dine kæledyr vil elske.

Når kødet er tilberedt bliver det vakuumbehandlet for at dræne det for vand, og til sidste bliver det igen placeret i rumtemperatur og er klart til at spise.

Godbidder, der ikke skader helbredet!

Der er kun 100% kød og fisk i vores foder.Det betyder, at vores foder ikke indeholder skadelige ingredienser, der skader hundens sundhed eller vægt.Kun rene, velsmagende proteiner, så du kan forkæle dem, mens du også hjælper kæledyrene med et sundt, aktivt og godt liv.

Indeholder IKKE...

  • Ikke tilsat sukker
  • Kunstige farvestoffer
  • Tilsætningsstoffer
  • GMO'er

På udkig efter de lækre smagsstoffer,
dit kæledyr vil elske?

IAMS Naturally Treats er lige noget for dig, uanset om dit kæledyr er til sprøde godbidder, eller godbidder de kan tygge.